Äntligen funkar appen ;)

Oj så det har strulat, inte gått att logga in. Men nu tog jag bort appen och laddade upp en ny. Nu funkar det! :) Idag är det min sista lediga dag av fyra från konmunen.. Dock är det ju jobb i tårteriet varje dag fleeera timmar men det är bara roligt :) Jobbat där idag också, handlat lite, varit och vattnat hos pappa på graven <3 Nu sitter och och tar igen mig och försöker tagga inför att gå ut och klippa gräsmattan och köra med trimmern. Känns jobbigt. Jag har ju börjat motionera nu för tiden och gick broarna runt igårkväll med dn kompis hund. Fick så ofantligt ont i vaderna.. Så idag går jag inte. Men gräset måste jag göra ;) får se de som träning. Hänga tvätten måste jag också göra, och starta en ny. Fullt upp, men de är skönt ;) Kikar nu på jamie oliver.. Kanske skulle blivit kock ändå ;) älskar matprogram ;)


Måndag

Jag tycker att blogg appen strular mest hela tiden..jag kan aldrig logga in. Och nu för tiden har jag inte så mkt tid att jag ids sitta vid stationära datorn och blogga. Smidigt i mobilen ju! :)
 
Jag jobbar på som vaniligt, fullt upp. Men jag hoppas få en vecka ledigt i aug och då ska vi åka till sthlm. Jag och min man åker tillsammans med syrran och hennes tre kids. Gröna lund, shopping, hotell några dagar. Längtar otroligt mkt.
 
I lördags var vi upp till arjeplog och hälsade på lillsis och lilltrollet :) Vi sov över till igår.
Och igår kom Anna och Staffan och käkade middag, mysigt.
 
Annars händer det inte så mkt. Jag jobbar i tårteriet när jag inte jobbar i kommunen! Så så är det :)
 

Ny vecka imorgon! :)

Helgen har susat förbi. Och förra veckan också för den delen. Har jobbat mkt och umgåts endel med Camilla och hennes barn som är uppe och hälsar på från Umeå. Mysigt :)

I fredags jobbade jag till tolv, och så var jag på stan med lillsis och minihjärtat som är i luleå tillfälligt. Även camilla och annicka och alla kids var med :)
Vi åt lunch och shoppade lite. Sen på kvällen var vi bjudna till svärisarna på middag. Snäll som dom är så hade dom gjort köttfärslimpa och potatismos. Perfekt mat för mig ;) väldigt gott!!
Vi spelade kubb och kort. Dubbkubb är det nya ;) svärfars ide då deras gräsmatta sluttar lite.
Värsta söta fågelbebisarna i deras lekstuga.

Lördag så agerade vi flytthjälp åt anna och staffan som flyttat hit till trångfors! :) sååå kul!!
Sen åkte vi till micke i pite och käkade och spelade spel.
Apropå micke så har vi en tävling jag min man och micke. Störst viktnedgång på fyra veckor vinner 2000 kr. Vi går alltså in med en tusenlapp var.
Behöver jag säga att jag är taggad!? :)

Idag har vi sovit länge och röjt runt gården. Kul att köra trimmer. Vi har nyss köpt en ny, batteridriven. Så skönt :)
Hunnit vara en sväng till camilla också. Och nu ikväll har vi sett två filmer. Mys!

Imorrn jobbar jag hela dagen! Så nu är det godnatt. Börjar sju.

Kram och hej :)



RSS 2.0