Annanaspaj

Världens godaste paj tror jag nog :)

Pajdeg:

150g smör/margarin
1 dl socker
3 dl mjöl
1 tsk bakpulver

Blanda alla torra ingredienser i en skål, smält smöret och häll sedan i skålen.
Blanda ihop till en smulig deg.
Tryck ut det i en springform

Fyllning:

2 dl creme fraiché
1 dl socker
1 ägg
1 tsk vaniljsocker
1 liten burk krossad annanas

Rör ihop creme fraichen med socker, vaniljsocker och ägget. Låt annanasen rinna av lite innan du blandar i den i creme fraichröran.
Häll smeten i skalet.

Grädda pajen i 175 grader i ca 30-40 minuter

Pajen är godast kylskåpskall med vaniljglass!
Hoppas det ska smaka ;P

          






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0